dimarts, 7 de novembre del 2017

MES Moviment Educatiu Sistèmic

S'ha creat una nova associació educativa que agruparà tot el moviment relacionat amb la pedagogia sistèmica, s'anomena MES. 
Aquesta l’associació:

Promou la construcció d'un Nou Paradigma Educatiu, Sistèmic i Multidimensional, que contribueix a humanitzar l'educació, a unir el cor i la ment, a dignificar les arrels i la identitat de totes les persones, a enfortir i ordenar la complexitat dels vincles per a què cada persona estigui en el seu lloc, i a fer possible que les noves generacions puguin desenvolupar al màxim les seves potencialitats.

Més fa un desenvolupament de la Pedagogia Sistèmica Mutidimensional amb una perspectiva teòrica i una metodologia pròpia, que possibilita als docents veure la realitat educativa com un tot, com un ecosistema vinculat als sistemes familiars, socials, culturals i històrics, i com això influeix, repercuteix, i està a la base, dels processos d'aprenentatge i de creixement personal i social.
Tanmateix pretén generar una xarxa de sistemes en connexió: família, escola, comunitat, docents, que vinculi els diferents entorns educatius.
Així com facilitar el canvi de paradigma del model educatiu actual, difonent i desenvolupant a través de la formació, la Pedagogia Sistèmica Multidimensional en diferents col•lectius i àmbits professionals educatius, psicopedagògics, socials, organitzacions tant d’àmbit públics, com comunitaris i privats

Podeu fer el seguiment en el següent enllaç: 

Moviment Educatiu Sistèmic - About | Facebook


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada